Dotekománie doporučuje #55 – Zahrajte si hry z Playstationu na svém Androidu

Dotekománie doporučuje #55 – Zahrajte si hry z Playstationu na svém Androidu
2014-08-16T14:15:09+02:00
• 16. 8. 2014

K mobilním zařízením dnes bezesporu patří kvalitní hry se skvělou grafikou. Pokud patříte k již dospělým hráčům, tak vám zajisté neunikla doba hraní na konzoli Playstation 1, hry z této konzole si získaly své fanoušky a mnohdy si na ně rádi zavzpomínáme, třeba takový Crash Bandicoot, kdo by jej neznal, legendární hra s červeným lišákem.

Ve dnešním díle seriálu vám ukážeme aplikaci, která vám umožní si tyto hry vychutnávat znovu, a to přímo ve svém androidím zařízení.

unnamed (1)_result

FPse for android, tak zní originální název aplikace, která vám pomůže s hraním her z konzole Playstation 1. V tomto emulátoru najdeme mnoho možností, jak různě zlepšit hratelnost, tu vylepšíte pomocí různých nastavení, která omezí např. FPS (Frames per second/Snímky za sekundu).

unnamed (7)_result unnamed (6)_result

Emulátor si poradí s valnou většinou her z psx a nezaznamenal jsem problémy, které by mě při hraní příliš omezovaly. Asi největším problémem byl zvuk, který nefungoval na jediné hře. Velmi populární hrou je rozhodně série TEKKEN, který jede v emulátoru perfektně. Aplikace vám umožní nastavení pozic tlačítek, všemožně je vypínat, nastavit si tlačítko ovládající pohyb (šipky, klobouček).

unnamed (5)_result unnamed (3)_result

Pokud by se vám hraní přes celou obrazovku nelíbilo, tak můžete hrát i ve zmenšeném režimu. Důležitou vlastností je ukládání a načítání uložených pozic. Tato funkce funguje perfektně a umožňuje taktéž výběr, kam se budou uložené pozice ukládat a do kterého virtuálního slotu.

unnamed (4)_result

Emulátor FPse for Android mohu všem vřele doporučit, pokud se chcete vrátit do dřívější doby a zahrát si jednu ze svých oblíbených her kdekoliv. Emulátor NEVYŽADUJE žádné specifické věci, jako je ROOT zařízení apod.

logo-app FPse for android Schtruck & LDchen 3,42 US$ ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat