Sledujte Tour De France s oficiální aplikací

Sledujte Tour De France s oficiální aplikací
2014-07-09T10:56:47+02:00
• 9. 7. 2014

Jestliže patříte mezi fanoušky cyklistiky a máte v oblibě populární závody Tour De France, neměla by vám uniknout tato informace. K dispozici je dostupná oficiální aplikace Tour De France 2014 pro Android a iOS.

Tato aplikace vám pomůže s kompletním přehledem a uživatelé si její zpracování velmi pochvalují, na rozdíl od aplikací loňských. Během závodů můžete sledovat časy závodníků, přičemž je vše dobře uspořádáno. Skvělou funkcí je sledování aktuální polohy vámi oblíbeného jezdce, čímž získáte naprostý přehled. Aplikace má samozřejmě mnoho dalších funkcí, které využijete při vyhledávání různých informací.

unnamed (1)_result   unnamed (4)_result unnamed (5)_result unnamed (8)_result

TOUR DE FRANCE 2014 obsahuje i zobrazení jednotlivých etap závodu, přičemž jsou vyobrazena i převýšení apod. Pokud máte rádi videa a fotografie ze závodů, tak si můžete všechny oficiální snímky prohlédnout přímo v aplikaci. Vývojáře je nutno pochválit za dostupnost rozhraní i pro tablet, kde je sledování závodů mnohem příjemnější.

unnamed (2)_result unnamed (3)_result

TOUR DE FRANCE 2014 je k dispozici pro všechny zájemce se systémem Android zcela zdarma a uživatelé s iOS za aplikaci zaplatí 24 Kč.

logo-app TOUR DE FRANCE 2014 by ŠKODA Amaury Sport Organisation (A.S.O) Zdarma ANDROID logo-app TDF 2017, presented by ŠKODA Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat