5 aplikací ze storu: Výběr nejlepších tapet pro Android

5 aplikací ze storu: Výběr nejlepších tapet pro Android
2014-07-09T11:55:35+02:00
• 9. 7. 2014
2

Tapeta je to první, co uvidíte po každém odemknutí svého chytrého zařízení. Proto by také měla dobře vypadat a hlavně se vám líbit. Při koupi nového telefonu nebo tabletu sice už dostanete několik předinstalovaných tapet, někomu však omezený výběr nemusí vyhovovat. V tom případě je tu nový díl pravidelného seriálu „5 aplikací ze storu“, tentokrát se zaměřením na povedené balíky tapet pro Android.

FlatWallpapers

flat

První aplikace od designerského studia DroidScreens se především zaměřuje na tapety v tzv. „flat“ stylu. Celkem balík čítá 55 pozadí na plochu ve vysokém rozlišení 2560 x 2048, majitelé LG G3 tak mohou využít potenciál displeje naplno. Všechny tapety jsou navíc uloženy v cloudu, samotná aplikace tak zbytečně nezabírá místo. Potěší také podpora pro aplikaci Muzei a rovněž to, že FlatWallpapers jsou kompletně zdarma.

logo-app FlatWallpapers DroidScreens Zdarma ANDROID

Wallsies

wallsies

Balík tapet s názvem Wallsies obsahuje kromě abstraktních záležitostí také reálné fotografie. Hory, jezera nebo třeba snímek ulice z velkoměsta tak můžete mít rázem na pozadí své domovské obrazovky. I v případě Wallsies si můžete aplikaci stáhnout z Obchodu Play zcela zdarma.

logo-app Wallsies - Wallpaper Pack Ratik Sharma Zdarma ANDROID

Zyden

zyden

Aplikace s nejjednodušším a také s nejhezčím vzhledem v tomto výběru se stala Zyden, která dokonce nabízí několik tapet s tématikou Androidu. Stejně jako u FlatWallpapers jsou všechny tapety uloženy v cloudu a aplikace je zdarma. Existuje však i placená Premium verze, která navíc přináší podoru pro Muzei a několik tapet navíc.

logo-app Zyden - Wallpaper Pack Zyden Zdarma ANDROID logo-app Zyden - Wallpaper Pack - Pro Zyden 1,21 US$ ANDROID

Murum

SM25WFAqse4L4vmE2EBFTBvId45bh0-48yOGkZkfl9PIe0EM7rxnJ31zFpH4SVqOVrXs=h900-rw 8oa-wIoqdRYzzX_57kNuNkZVzVxpr1SXDgcb51MRA54IlBLhvc5T0eLyd39T7hCNlg=h900-rw NSrKinTBQx2BCL0GH1Squi406QcSBe_n_oL2PrHL_xC3V1f9_LRXtvmjF7RxG9wQD0_W=h900-rw

V případě aplikace Murum se dočkáte více než 125 abstraktních tapet s různými grafickými experimenty. Stahování z cloudu nebo podora Muzei jsou i v tomto případě samozřejmostí, a to úplně zdarma.

logo-app Murum RyanMKelly Zdarma ANDROID

Facets

iLnkmAtguKx0nzPkMWFxMEkLGSVywmloxNi3UbBSmjX7wuVYG9e66GeUcGtrDVSHwUQ=h900-rw hIYtxIPEc6bOuZoxKHFJeS6jAbqFIFbwHs3NzasRgPfcrLECqQnGis5nJGrSqd3kJes=h900-rw 4j667z3k8ufvUnItDPeSyNHdPjscJ5EZ-wfgteHI6AuuAn87dXXOg7KLVYmreog5qwk=h900-rw

Poslední a taktéž nejzajímavější aplikace s názvem Facets vám za pouhých 20 Kč nabídne neuvěřitelných 365 tapet ve vysokém rozlišení. Za vskutku směšnou částku si tak můžete měnit tapety klidně každý den po celý rok. Samotný obsah se od všech ostatních aplikací na první pohled výrazně liší, všechny tapety působí jako hotová umělecká díla. U takto povedené aplikace rovněž nemůže chybět podpora pro Muzei a stahování z cloudu.

logo-app Facets Depthcore 0,99 US$ ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Martin Šindler

Technologický nadšenec, který si rád hraje se vším, co má displej. Na Dotekománii píše především o aplikacích pro Android a Windows Phone, které ho nějakým způsobem dokážou zaujmout. Občas nějakou tu aplikaci rovněž přeloží do češtiny.

Komentáře

A co takový αclock od sony? http://www.sony.net/united/clock/

Petr Vaněk

9. 7. 2014, 22:53

Vybrali jste opravdu to nejlepší, co je v google play, to se cení :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat