ShortPaste automaticky zkrátí vaše url odkazy

ShortPaste automaticky zkrátí vaše url odkazy
2014-07-15T18:00:35+02:00
• 15. 7. 2014

Příliš dlouhé url odkazy často kazí dojem při jejich přeposlání a jejich manuální zkracování zabírá příliš mnoho času. To jistě znají všichni, kteří občas s někým něco sdílí.

unnamed (6)_result

Na XDA se objevila poměrně zajímavá aplikace, která tento problém konečně řeší. ShortPaste vám automaticky zkrátí všechny url adresy, přičemž nemusíte dělat nic manuálně pro převod na kratší odkaz. Aplikace po nainstalování sleduje, co kopírujete, a pokud se bude jednat o url odkaz, tak jej aplikace zaznamená a okamžitě zkrátí. Výsledná adresa bude mít tvar bit.ly/*** nebo goo.gl/*** (hvězdičky představují zkrácené url). Z toho plyne, že zkracování probíhá online přes službu bitly.com nebo Google URL Shortener

Jestliže pro zkracování využíváte Bitly a chcete mít všechny zkrácené odkazy pod kontrolou, tak je nutné se na stránce bitly.com zaregistrovat , přičemž je následně nutné přihlásit se v aplikaci. Poté budete mít možnost zobrazit všechny vámi zkrácené url adresy.

 unnamed (8)_result unnamed (7)_result unnamed (5)_result

unnamed (4)_result unnamed (3)_result

ShortPaste je dostupný pro všechna zařízení s Androidem 4.0 a vyšším. Pro zkracování url je pochopitelně nutné být připojen k internetu. Aplikace je ke stažení zcela zdarma.

logo-app ShortPaste - Autoshorten URLs Mohammad Adib Zdarma ANDROID

Zdroj: xda-developers.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat