HTC oficiálně uvedlo osmijádrový model Desire 616

HTC oficiálně uvedlo osmijádrový model Desire 616
2014-07-08T09:50:03+02:00
• 8. 7. 2014

V březnu testovaný model Desire 616 v benchmarku AnTuTu byl během tohoto víkendu oficiálně představen v Číně. Společnost HTC chce telefonem proniknout mezi masu lidí, což je také součást strategie, která počítá v každém čtvrtletí až do konce roku s novým zařízením v podobném duchu. I když novinka bude nejprve dostupná pouze v Asii a Rusku, tak do budoucna můžeme vyloučit její dostupnost na vybraných trzích v Evropě.

V3_White_2V-520x506

Telefon v čele zabírá 5palcový displej zaujímající HD rozlišení společně s přední 2MPx kamerkou. Stránku výkonu řeší osmijádrový procesor MT6592 od MediaTeku s frekvencí 1,4 GHz a 1GB operační paměť RAM. V základu má úložiště kapacitu 4 GB, které je možné rozšířit paměťovou microSD kartou o dalších 32 GB. Záznamy lze pořizovat 8megapixelovým fotoaparátem. Tomu bude ještě napomáhat přisvětlovací LED dioda.

Celkovou výdrž zajišťuje baterie s kapacitou 2 000 mAh. Softwarovou stránku obstarává systém Android ve verzi 4.2.2 Jelly Bean doplněný o nástavbu Sense UI 5.5 podporující Blinkfeed. Zbývající výbava zahrnuje podporu funkce dual-SIM, WiFi nebo Bluetooth 4.0. Doporučená prodejní cena začíná na 298 singapurských dolarech (tj. cca 4 811 Kč bez daně a dalších poplatků za pořízení).

V3_White_6V-520x462

Zdroj: thenextweb.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat