5 aplikací ze storu – všehochuť pro iOS

5 aplikací ze storu – všehochuť pro iOS
2014-07-02T14:45:23+02:00
• 2. 7. 2014

Po týdnu vám opět přinášíme tipy na aplikace v podobě našeho pravidelného seriálu 5 aplikací ze storu. Po systémech Windows Phone a Android se vracíme na platformu iOS, kde se podíváme na aplikace všeho druhu.

artworks-000078363107-yt3rty-original

Seene

Aplikace Seene dokáže pořídit velmi pěkné snímky ve 3D. Používá k tomu vestavěné senzory – především tedy gyroskop. Po dokončení snímání, kde je nutné naklonit telefon do všech stran, si již můžete prohlížet svůj snímek opět pohybem se zařízením. Jak taková fotka vypadá, se můžete podívat zde.

IMG_0204 IMG_0205

Wifič

Pokud jste v poslední době zabrozdali na AppStore, asi jste na tuto aplikace narazili. Pokud ne, tak se jedná o seznam sítí Wifi a jejich hesel. Databáze však není zatím příliš velká, i tak zde nalezneme pár restaurací a dalších podniků. Pokud se potom heslo neschoduje, můžete doplnit to správné.

IMG_0202 IMG_0203

mBenzín

Povedená aplikace pokud často jezdíte autem a hledíte na cenu benzínu. Aplikace je sice starší, v poslední verzi ale nedávno získala nový design iOS 7 a také možnost navigovat na danou benzínku pomocí Apple map. Mimo srovnání cen benzínu zde nalezneme i kontakt na danou stanici, což se může hodit.

IMG_0200 IMG_0201

Convertor

Asi nejpovedenější konvertor všemožných jednotek. Nabízí velmi povedené rozhraní a mnoho mír k převodu. Nalezneme zde ať už různé měny, převod tlaku, energie, síly, délky a dalších.

IMG_0206 IMG_0207

logo-app Convertible - Unit & Currency Converter (convert almost anything) Developer Zdarma iOS

Don’t step the white tile

Hra, kterou jste mohli vidět třeba i na keynote letošní Google I/O. Jedná se o jednoduchou hříčku, ve které je vaším cílem klikat na černé obdélníky. Postupně se hrací pole zrychluje a zrychluje a není to žádná sranda.

IMG_0199 IMG_0198

logo-app Don't Touch The White Tile Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat