Samsung uvedl 4 cenově dostupné telefony aktualizováno

Samsung uvedl 4 cenově dostupné telefony [aktualizováno]
2014-07-02T10:45:01+02:00
• 2. 7. 2014

Aktualizováno 2. 7.

České zastoupení společnosti Samsung nám nyní sdělilo, které novinky budou k dispozici na českém trhu. Oželet budeme muset model Samsung Galaxy Star 2, ten se na našem trhu nebude oficiálně prodávat.

  • Samsung GALAXY Core II bude na českém trhu dostupný na konci července 2014 za doporučenou maloobchodní cenu 4 999 Kč s DPH.
  • Samsung GALAXY Ace 4 bude na českém trhu dostupný během srpna 2014 za doporučenou maloobchodní cenu 5 399 Kč s DPH.
  • Samsung GALAXY Young 2 bude na českém trhu dostupný na přelomu července a srpna 2014 za doporučenou maloobchodní cenu 2 399 Kč s DPH.

 

Původní článek 1. 7.

Základní třídu chytrých telefonů rozšiřuje společnost Samsung o čtyři nové přírůstky s názvem Galaxy Core 2, Galaxy Ace 4, Galaxy Young 2 a Galaxy Star 2. Všechny modely sice nahrazují své předchůdce v nabídce, ale na první pohled nenajdete takřka žádný rozdíl. Ačkoliv u každého zařízení lze zpozorovat mírně vylepšenou hardwarovou část, tak rozhodně nepůjde o žádné rychlíky. Menší náplastí může být v samotném základu alespoň nejnovější verze Androidu s nástavbou TouchWiz Essence.

Samsung Galaxy

Nejlépe ze všech vychází model Galaxy Core 2, který dostal 4,5palcový displej, čtyřjádrový procesor taktovaný na 1,2GHz frekvenci a celkovou výdrž zajišťuje 2000mAh baterie. Zadní část doplňuje 5megapixelový fotoaparát společně s přisvětlovací LED diodou. Poté následuje Galaxy Ace 4 se 4palcovým displejem, jemuž dodává výkon dvoujádrový procesor s 1GHz frekvencí. Záda kromě 1500mAh baterie nesou rovněž 5MPx senzor fotoaparátu.

O něco hůře je na tom Galaxy Young 2, kde ve výbavě čeká 3,5palcový displej nebo jednojádrový procesor s taktem 1 GHz. Zádní část vyplňuje 3megapixelový fotoaparát a baterie o velikosti 1 300 mAh. Poslední novinkou se stal model Galaxy Star 2, který je obdobně vybaven jako předešlý model. Změnu k horšímu můžete například pocítit u fotoaparátu s rozlišením 2 megapixely. Bližší informace již najdete níže v přehledném seznamu specifikací. Co se týče oficiální dostupnosti či prodejních cen, tak ty zatím jihokorejský výrobce nezveřejnil.

Samsung Galaxy Core 2 Samsung Galaxy Core 2 - specifikace

Samsung Galaxy Ace 4 Samsung Galaxy Ace 4 - specifikace

Samsung Galaxy Young 2 Samsung Galaxy Young 2 - specifikace

Samsung Galaxy Star 2 Samsung Galaxy Star 2 - specifikace

Zdroj: global.samsungtomorrow.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat