Hinsense přichází s modelem X1 – phablet nebo tablet?

Hinsense přichází s modelem X1 – phablet nebo tablet?
2014-01-10T11:00:58+02:00
• 10. 1. 2014
1

Na letošním CES jsme se již seznámili s mnoha zajímavými zařízeními. Společnost Hinsense nyní přichází s dalším takovým. Jedná se konkrétně o model X1, který má uživatele zaujmout 6,8palcovým displejem.

Hinsense si od modelu X1 slibuje opravdu hodně. Má se jednat o high-end zařízení, které však mnoho uživatelů zaujme jeho netradičně velkým displejem. Ten dosahuje velikosti 6,8palců. Konkrétně se má jednat o IPS displej s rozlišením 1080 p. Zařízení má být poháněno procesorem Snapdragon 800. Dále zařízení nabídne 2GB operační paměti a baterii o kapacitě 3900 mAh. Pro uživatelé je k dispozici 13MPx zadní fotoapárt a pro videohovory je zde také k dispozici přední 5MPx kamera.

hisense-x1_04

Hinsense X1 bude podporovat LTE. Na zařízení by měl být předinstalován operační systém Android 4.3. Zadní část telefonu je plastová. Tloušťka pak činí 9.5 mm. Uživatelé, kteří si hodlají tento přístroj pořídit, se dále mohou těšit na řadu Bluetooth příslušenství, která mají být k dispozici.

nexusae0_hisense-x1_06-1

Cena a dostupnost zařízení zatím nebyla stanovena. Podle internetových spekulací to však vypadá tak, že by se zařízení mělo začít prodávat ve druhém čtvrtletí tohoto roku. To má platit pro Spojené státy. Kdy, a jestli vůbec, se dočkáme zařízení i v Evropě, zatím nevíme.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jiří Smrž

Fanoušek operačního systému Android, ale se zkušenostmi i s iOS a Windows Phone. Ve volném čase se rád věnuje sportům a sledování filmů nebo seriálů.

Komentáře

Peter mcmiazga Jamnicky

10. 1. 2014, 14:35

Uff. Ja som clovek otvorenej mysle. Pochopim ked si kupi niekto Galaxy Mega 6.3 ale kurnajst toto je uz fakt obor!

Ja s mojim Note 2 niekomu pripadam komicky ked telefonujem, no ale s tymto vidiet telefonovat nejaku Korejsku pipinu, to by bol zazitok :)))

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat