Čínská kopie nepředstaveného HTC One Max s 6,3“ displejem

Čínská kopie nepředstaveného HTC One Max s 6,3“ displejem
2013-07-27T08:45:55+02:00
• 27. 7. 2013

Čínská společnost Galapad, která stojí již v minulosti za kopií Nexusu 7, představila nový model pod označením Galapad Galaxy 6. Už na první pohled vidíme, že se společnost značně inspirovala u vlajkové lodi HTC – modelu One. Ovšem v tomto případě zde najdeme 6,3palcový displej s rozlišením pouze 1280 x 720 pixelů.

galapad-galaxy-6-hero

Uvnitř telefonu (spíš phabletu při této velikosti) se nachází čtyřjádrový procesor od MediaTeku – MT6589 o frekvenci 1,2 GHz založený na architektuře Cortex-A7, který má například i námi dříve testovaný Cubot A6589. Procesor ještě doplňuje 1GB RAM a 16GB vnitřní paměť. Zadní fotoaparát dostal rozlišení 8 MPx a přední kamerka pro videohovory slušné 2 MPx. Toomu všemu dodává energii baterie o kapacitě 3050 mAh. Oproti originálnímu modelu HTC One však nemá tento model hliníkovou uni-body konstrukci a místo něho byl na některých místech použit plast.

galapad-galaxy-6-back

Operačním systémem je samozřejmě Android. Jak bývá u těchto čínských modelů zvykem, překvapující je samotná cena. Ta je stanovena na 1500 Čínských Jüanů (v přepočtu asi 4 780 Kč).

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat