První snímky modelu HTC M4

První snímky modelu HTC M4
2013-02-07T07:30:36+02:00
• 7. 2. 2013

V poslední době jsme se poměrně hodně zaměřovali na smartphone M7, který by měl zaujmout v mnoha ohledech. Kromě displeje, který bude mít 4,7 palce s Full HD rozlišením, se má hlavně předvést svým netradičním foťákem. Zanedlouho se zajisté dozvíme podrobnosti, ale tchajvanský výrobce chystá další modely pro veletrh MWC.

HTC-603e-M4-mid-range-phone

Jedním z nich je HTC M4, který zapadne do střední třídy. Byť by se dal považovat jen za ořezanější verzi top modelu, tak se bude jednat spíše o slabší model. Podle dostupných informací bude disponovat dvoujádrovým procesorem s taktem 1.2 GHz. Velikost paměti RAM má být 1 GB, ale nemáme informace o vnitřním úložišti. Naštěstí má být tento model vybaven slotem pro microSD karty. Přední strana bude osazena 2MPx kamerkou a na zadní straně najdeme 5MPx foťák se schopností pořizovat video v 720 p.

Konkrétně se tento model poprvé ukazuje na fotografiích, které odhalují například senzorová tlačítka na spodní straně. Design bude asi podobný modelu M7 a odhaluje mírné křivky, které asi neurazí. Displej disponuje úhlopříčkou 4,3 palce s rozlišením 480 x 800 pixelů. Tloušťka mboli je 9.8 mm, což by mohlo nasvědčovat, že zde bude minimálně baterie o kapacitě 2000 mAh. Na závěr lze dodat, že se M4 bude dodávat s Androidem 4.1 Jelly Bean.

Zdroj: pocketdroid.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat