Chrome Super Sync Sports: experimentální hra z dílny Google Chrome

Chrome Super Sync Sports: experimentální hra z dílny Google Chrome
2013-02-28T05:24:00+02:00
• 28. 2. 2013

Pokud máte chytrý telefon nebo tablet a na desktopu či notebooku prohlížeč Google Chrome, můžete až se čtyřmi přáteli rozehrát sportovní bitvu hned v několika odvětvích. Zazávodit si můžete v běhu, v plavání anebo v jízdě na kole. Smartphone nebo tablet v podstatě poslouží jako herní ovladač a veškeré dění se bude odehrávat na monitoru přímo v prohlížeči.

 

bundle_450x290
Vývojáři Google Chrome si  “střihli” malý experiment, který přináší zábavný herní zážitek. Stačí navštívit stránky chrome.com / supersyncsports, vybrat si druh sportu a to, zdali budete hrát sami, nebo s přáteli, a pak navštivte tento odkaz: g.co/super v Google Chrome na vašem telefonu či počítači a zadejte unikátní vygenerovaný kód do políčka v Chrome na vašem desktopu či notebooku. Nyní jste připraveni pro spuštění hry.

Race Track High Res

Hraní, resp. ovládání, je někdy pomalejší a nereaguje okamžitě, ale i tak si užijete docela slušnou porci zábavy. Spíše doporučuji hrát společně s přáteli. Na tabletu či telefonu se objeví políčka, ve kterých budete “jezdit“ prstem po displeji a ovládat tak dění ve hře.

Chrome Super Sync Sports je k dispozici v prohlížečích Chrome ve verzi 15 a vyšší. U telefonů a tabletů jsou podporovány systémy Android od verze 4.0 ICS a Apple od verze iOS 4.3. Aplikace používá nejnovějších HTML 5 prvků, jako jsou WebSockets pro realtimovou synchronizaci a Canvas a CSS3 pro animované efekty.

Zdroj: googleblog.blogspot.cz

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat