Notification Weather: Cesta k jednoduchému počasí

Notification Weather: Cesta k jednoduchému počasí
2012-12-31T17:52:57+02:00
• 1. 1. 2013

Taky máte občas pocit, že vaše notifikační lišta zbytečně zeje prázdnotou a nevíte čím užitečným ji zaplnit? Jestliže vlastníte zařízení s operačním systémem Android ve verzi 4.1 Jelly Bean a výš, tak vyzkoušejte a stáhněte si náš dnešní tip z Google Play, který se jmenuje Notification Weather.

Prostředí samotné aplikace je velmi jednoduché, z čehož tkví i její krása. Nabízí uživateli v notifikační liště informace o počasí rozdělené do dvou částí. V první horní části najdete vaši aktuální polohu, ikonu počasí, aktuální teplotu, nejnižší a nejvyšší teplotu a rychlost větru. Druhá část je vyplněna předpovědí na následující čtyři dny, kde najdete označení dne, symbol počasí, nejnižší a nejvyšší teplotu.

Do samotného nastavení se můžete dostat dvěma způsoby, klasicky přes menu a nainstalovanou aplikaci nebo snazším vysunutím lišty a kliknutím na počasí, které vás už do něj přesune. Na výběr máte aktualizaci, povolení zobrazení v notifikační liště, automatické zjišťování polohy nebo její ruční zadání, přepínání mezi stupni Celsia nebo Fahrenheita, interval aktualizace od 10 minut až po 8 hodin.Mezi poskytovateli počasí jsou Yahoo! Weather, Open Weather Map a World Weather Online. Dále také můžete zvolit, zda necháte zobrazovat čtyřdenní předpověď a ikonku počasí nebo teploty v levém horním rohu displeje.

Aplikaci nabízející elegantní počasí pouhým povytáhnutím notifikační lišty najdete v obchodě ke stažení ve dvou verzích, zdarma a ve verzi Pro. Plná verze aplikace nabízí několik dalších různých nastavení, ale pro uspokojení potřeby podle mého uvážení vystačí základní verze, která je zdarma. Nicméně pro vyjádření podpory vývojářům nikomu neuškodí zaplatit 19,50 Kč.

logo-app Notification Weather Or Bar Zdarma ANDROID logo-app Notification Weather Premium Or Bar 0,86 US$ ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat