Dotekomanie.cz

Microsoft představuje Windows Phone 8 [živě]

Microsoft završuje svůj velký říjen a po představení Windows 8 a tabletu Surface nás čeká poslední konference, tentokrát věnovaná představení Windows Phone 8. I přes to, že základní informace o systému  již máme, můžeme počítat s několika novinkami, které zatím Microsoft nepředstavil. Aktuálně se do prodeje chystá několik telefonů. Nokia bude sázet na své modely Lumia 820 a 920, již brzy se na našem trhu objeví HTC 8X a 8S, což jsou zároveň referenční přístroje platformy, a nebude chybět ani Samsung se svým Ativ S.  Kromě toho se dočkáme i konečné podoby funkcí, které dostane aktualizace s označením 7.8 pro starší telefony.

Pokud si chcete připomenout, co již o nové verzi systému Windows Phone víme, podívejte se na náš článek, kde najdete všechny stěžejní funkce i kompletní záznam z poslední tiskové konference a základní informace o rozdílech mezi verzí WP 8 a aktualizací 7.8 pro stávající Windows Phone telefony.

Microsoft představil preview Windows Phone 8

Jaký bude rozdíl mezi WP 7.8 a WP 8?

Během dneška bychom se měli dozvědět i nové informace o dostupnosti a ceně WP8 telefonů na českém trhu. Prozatím je potvrzen pouze model 8X od HTC, který se začne prodávat 1. listopadu a bude tak dostupný jako první.

Průběh akce a nejžhavější novinky můžete spolu s námi sledovat v našem live blogu na této stránce.

Exit mobile version