Vodafone jako první podporuje Xiaomi Watch 2 Pro LTE

Vodafone jako první podporuje Xiaomi Watch 2 Pro LTE
2024-04-15T12:55:29+02:00
• 15. 4. 2024

Zdroj: Vodafone

1

Mobilní operátoři se snaží rozšířit své působení i na jiná zařízení než jen smartphony. Velkou kapitolou je například odvětví IoT, ale nezapomíná se ani na hodinky. Některé modely totiž přímo podporují možnost připojení k mobilní síti. Máme zde v podstatě dvě kategorie hodinek. Levnější a zpravidla dětské nebo pro seniory umožňují vsunutí běžné SIM karty. Pak jsou zde ale dražší modely s podporou eSIM. Právě u nich najdeme zpravidla podporu jen pro modely od Applu a Samsungu. Vodafone nyní rozšiřuje své portfolio o další značku.

Vodafone a Xiaomi

U nás si můžete přečíst recenzi na Xiaomi Watch 2 Pro, ale kromě tohoto modelu se ještě nabízí Xiaomi Watch 2 Pro LTE, tedy verze s eSIM a přímo podporou pro připojení k mobilní síti. Do této chvíle chyběla přímá podpora pro tento model, ale Vodafone to mění v rámci své služby OneNumber.

„Lidé sahají po chytrých hodinkách a službě OneNumber, protože například při sportování už je netíží mobil v kapse. Rodina se jim dovolá kamkoli. V klidu vyřídí i důležitý pracovní hovor a když vyrazí na párty, nemusí se bát, že telefon ztratí nebo jim ho někdo ukradne. Mám radost, že jsme ode dneška rozšířili portfolio hodinek, které tuhle inovativní službu umožňují. Zároveň doporučuji koupit si Xiaomi Watch Pro 2 LTE výhodně přímo u Vodafonu,“ říká Zohar Weitz, viceprezidentka Vodafonu pro spotřebitelský segment.

Právě se službou OneNumber nemusíte pořizovat speciální tarif jen pro hodinky, s čímž by bylo spojeno i nové telefonní číslo. Zde jednoduše můžete využívat své stávající i na hodinkách. Vodafone nabízí Xiaomi Watch 2 Pro LTE i za zvýhodněnou cenu k tarifu, takže vás mohou vyjít na 3701 Kč.

Xiaomi Watch Pro 2 LTE Black 1220x1258x

Zdroj: Vodafone

Samotná služba OneNumber je při pořízení na 3 měsíce zdarma, ale následně je cena stanovena na 99 Kč měsíčně. To je méně, než nějaký speciální tarif. Jak aktivovat službu, najdete na stránkách Vodafonu.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Mohu potvrdit, včera (15.4.2024) jsem službu One Number přes samoobsluhu u hodinek Xiaomi Watch 2 Pro LTE aktivoval a funguje na jedničku.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat