Inzeromat: prodávejte na všech inzertních serverech najednou

Inzeromat: prodávejte na všech inzertních serverech najednou
2017-03-27T07:35:50+02:00
• 27. 3. 2017
3

Na internetu existuje nespočet možností, jak inzerovat své zboží určené k prodeji. Na internetu lidé své zboží nabízejí více než deset let, a to převážně díky počítačům či notebookům. Ovšem postupem času se mobilní telefony staly nedílnou součástí našich životů a zařizovat podobné aktivity ve webovém prohlížeči už není taková sranda jako dříve.

Naše životy nyní „řídí“ mobilní aplikace, bez kterých by se málo kdo dnes obešel. To si samozřejmě uvědomili i inženýři a vývojáři aplikace Inzeromat. Jedná se totiž o velmi jednoduchou aplikaci, jejímž úkolem je usnadnit inzerentům prodej vlastních a nepotřebných věcí. Celý koncept je založen na jednoduché myšlence: Chci prodat věci. Nechci řešit kde. Chci to udělat teď, snadno a rychle. A to je hlavní chlouba této aplikace.

Zájemci se nejdříve musí přihlásit na jednotlivé inzertní servery, kde chtějí své zboží nabízet. Samotná společnost stojící za vznikem Inzeromatu však doporučuje všechny. Na základě této volby pak bude oslovena největší cílová skupina a šance na prodej se zněkolikanásobí. Po připojení inzertních serverů už uživatel může na všechny tyto servery vystavit své zboží.

Vývojáři se zaměřili také na editaci jednotlivých příspěvků, která je velmi jednoduchá, a to i pro naprostého „lajka“. Pakliže nechcete své zboží dále nabízet, můžete ho následně z prodeje odstranit. Podle slov Martina Jiřička, který v Inzeromatu působí, se jedná o vůbec nejlepší funkci.

„Inzerenti, kteří inzerují pravidelně, většinou vystavují své zboží na více serverech, ale následná správa inzerátu (editace, mazání) je právě to, co je stojí velmi mnoho času. S Inzeromatem to udělají z jednoho místa.“

Jestliže inzerent již na nějakém serveru své zboží vystavuje, po jeho připojení se jeho příspěvky okamžitě načtou. Ty pak může ovládat v aplikaci Inzeromat.

Kvalita a oblíbenost aplikace mezi uživateli dokazuje mimo jiné také samotné hodnocení v obchodu s aplikacemi, tedy Google Play. Celkové hodnocení činí 4,3 hvězdiček, což není vůbec špatné. Aktuálně mobilní službu využívá přes tisíc inzerentů denně. Měsíčně jsou pak čísla mnohonásobně vyšší.

Aplikace je prozatím dostupná pouze pro operační systém Android. Ovšem dostali jsme informaci, že vývojáři od jara pracují také na verzi pro iOS. Jestliže nemáte telefon či tablet s Androidem, můžete využít také webovou verzi, která byla spuštěna teprve před měsícem – inzeromat.cz

logo-app Inzeromat Inzeromat Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

avenged avenged

27. 3. 2017, 8:39

Hezký,ale zmizel mi Sbazar kde stejně nešlo inzeraty mazat, kvůli nutnosti zadávat heslo,na Bazosi nejdou editovat inzeraty, hlásí to chybu a o Letgo ani nemluvím, neboť Letgo apka s Inzeromatem nespolupracuje,Letgo se neustále přihlašuje pod jiným nesmyslným účtem (v dolarech a není vidět žádná historie),na což mi Letgo odpovědělo, že musím Inzeromat odinstalovat
,aby Letgo zobrazovalo korektně.

Zdeněk Koutský

VIP 27. 3. 2017, 11:26

zkuste napsat na podporu Inzeromatu a dejte vědět, jak to dopadlo.
Zdeněk

Dobry den, napiste nam na ahoj@inzeromat.cz, podivame se na vas problem. Bude to jen drobnost ;-) Tesime se na zpravu. Inzeromat.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat