Nové zařízení Nokia Heart bylo spatřeno v GFXBench databázi

Nové zařízení Nokia Heart bylo spatřeno v GFXBench databázi
2017-01-24T11:30:59+02:00
• 24. 1. 2017
2

Nový mobilní telefon značky Nokia s operačním systémem Android, přesněji Nokia 6, byl během jedné minuty vyprodán (v Číně). Od společnosti se nyní také očekává, že oznámí minimálně ještě jedno chytré zařízení s Androidem. S největší pravděpodobností by k oznámení mělo dojít na blížící se akci Mobile World Congress 2017 (MWC) příští měsíc. Jedním takovým zařízením může být Nokia Heart, které se nedávno objevilo v GFXBench databázi.

Nokia 6

Na tento fakt upozornil zahraniční server MobileKaPrice, který odhalil některé z parametrů nového modelu. Podle všeho bychom se u novinky měli dočkat 5,2palcového displeje s rozlišením 1280 x 720 pixelů, okta-core procesorem od Qualcommu, operační paměti ve velikosti 2 GB, vnitřního úložiště o kapacitě 16 GB a 12megapixelovým zadním fotoaparátem. Nejedná se o nic převratného, ale je pravděpodobné, že se jej dočkáme na více trzích. Skvělou zprávou je, že telefon poběží na nejnovějším operačním systému, tedy Androidu 7.0 Nougat.

Dosud nemáme žádné informace o tom, kolik by mohlo zařízení od finského výrobce stát. Podle odhadů redaktora Todda Haseltona ze serveru TechnoBuffalo by se cena měla pohybovat okolo 100 dolarů.

Zdroj: technobuffalo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Martin Novotný

24. 1. 2017, 17:45

jako s tim ulozistem to snad ani nemuzou myslet vazne….

Přemysl Vaculík

VIP 25. 1. 2017, 12:33

Je jasné, že toto bude hodně levné, jinak by to nemělo ani cenu. Možná se bude jednat o mobil pro Indii a podobné trhy, kde to je dostačující.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat