S aplikací GYM Radio se můžete soustředit na cvičení

S aplikací GYM Radio se můžete soustředit na cvičení
2017-01-04T12:30:46+02:00
• 4. 1. 2017

Chodíte rádi do posilovny nebo jinak sportovat? Určitě nejeden z vás sportovců používá při aktivitách sluchátka, díky kterým se můžete soustředit sami na sebe. Problémem však nastává výběr hudby, řešením je již poněkud zastaralé uložení alba do mobilního úložiště, anebo využití streamovacích služeb (Spotify, Apple music…). Pokud však za streamovací služby nechcete platit, lze využít i další alternativy zdarma. Mně se osobně osvědčila aplikace, kterou si následně popíšeme.

GYM Radio vás zbaví každodenního hledání nových písniček. Při zapnutí aplikace se vám zobrazí domovská obrazovka GYM Radio, která je klíčová. Žádné další nejsou potřeba. V horní části se nachází tři položky, které vám umožňují vybrat si styl hudby. Po výběru zvolíte velké tlačítko play pro začátek přehrávání. Dále se o nic nestaráte, stačí když budete mít svůj telefon připojený k internetu, protože dochází k datovému přenosu.

Pokud se vám během přehrávání některá z písniček líbí, pak se vedle tlačítka play nachází i tlačítko pro nahrávání aktuální písničky. Samozřejmě vidíte i její název, takže nebude problém najít si ji například na Spotify. Seznam nahrávek si pak lze prohlédnout v levém vysouvacím panelu. Na hlavní obrazovce se dá dotekem na posuvníku měnit hlasitost, aniž byste potřebovali mačkat hw tlačítka na boku telefonu.

Aplikace GYM Radio je ke stažení pro operační systém Android a iOS zdarma.

logo-app GYM Radio - Workout music GYM Team s.r.o. Zdarma ANDROID logo-app GYM Radio - Free Workout Music Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat