Oukitel, Vernee a Doogee v předprodeji za nízkou cenu sponzorovaný článek

Oukitel, Vernee a Doogee v předprodeji za nízkou cenu [sponzorovaný článek]
2017-01-04T12:00:49+02:00
• 4. 1. 2017

Všechny tři jmenované společnosti v nadpise vám mohou být povědomé díky neustálému rozšiřování i na tuzemských trzích s mobilními zařízeními. Každá společnost si konkuruje a nyní všechny tři vydaly nové zařízení, Everbuying.net na to reaguje tradiční slevou v předprodeji. Cenovka zařízení po zahájení prodeje půjde dost nahoru.

V krátkosti projdeme nový mobil společnosti Oukitel U13. Tento 5,5 palcový telefon s fullHD rozlišením vás zaujme hlavně svým vzhledem. Hrany jsou broušeny do lesklého hliníku a na slunci se hezky odrážejí sluneční paprsky. Na zádech jsou vidět tenké linky, které mají zajistit dostatečný průchod pro mobilní signál a bezproblémový chod při hovorech. Uvnitř těla se nachází osmijádrový procesor MTK6753 taktovaný na úctyhodných 1,3 GHz. Operačnímu systému Android Marhsmallow bude k dispozici 3 GB paměti RAM a 64GB kapacita úložiště.

Přední fotoaparát má rozlišení 8 MPx a zadní 13 MPx. Díky tomu budete mít ze snímků radost, protože budou mít dostatečně vysoké rozlišení. Aktualizace slibuje výrobce pomocí OTA. České uživatele potěší plná podpora LTE pásem 800/900/1800/2100/2600MHz. K dispozici lze využívat i dvě SIM naráz. Další dvě zařízení v předprodeji zhlédněte přímo na stránkách akce DOOGEE Y6 MAX a VERNEE APOLLO.

Oukitel U13 vyjde v předprodeji na 119 $.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat