Společnost Adobe představila hned tři grafické aplikace pro Android

Společnost Adobe představila hned tři grafické aplikace pro Android
2016-11-05T10:16:20+02:00
• 5. 11. 2016

Americká společnost Adobe si pro své uživatele připravila hned tři nové aplikace, mezi které patří Photoshop Sketch, Photoshop Fix a CompCC. Ty přináší daleko větší část funkcionalit Creative Cloudu, kterých se nyní dočkali i majitelé Android zařízení.

Photoshop Sketch a CompCC

Photoshop Sketch umožňuje, například umělcům či ilustrátorům, přístup hned k 11 nástrojům, díky kterým lze upravovat velikost, barvu, průhlednost a další aspekty fotografií. Aplikace dokonce nabízí možnost vytvořit si své vlastní kartáče, a to pomocí „appky“ Capture CC.

Uživatelé tak budou mít možnost přidat daleko více grafických a kreslících vrstev, kde mohou měnit jejich pořadí, názvy, transformaci či sloučení. Adobe aplikace nabízí mimo jiné možnost uspořádat si své velmi oblíbené nástroje a barvy, a to v panelech nástrojů, díky čemuž mohou posílat své náčrtky do Photoshopu nebo Illustratoru se zachovanými vrstvami.

adobe-photoshop-sketch

Pokud je řeč o CompCC, jedná se o vskutku designový nástroj, neboť se skládá z velkého množství designových šablon pro počítač či mobilní zařízení. Najdete zde například vodítka a mřížky pro účely, jakými jsou sjednocení a další. Dále je možné pracovat s ovládacími prvky, které jsou dodávány s profesionálními písmy poháněny Typekit.

Photoshop Fix

Jak již z názvu napovídá, jedná se o aplikaci, která bude především retušovat a obnovovat fotografie. „Appka“ dokáže také do značné míry upravit obličejové rysy člověka.

adobe-photoshop-fix

logo-app Adobe Photoshop Sketch Adobe Zdarma ANDROID logo-app Adobe Comp CC Adobe Zdarma ANDROID logo-app Adobe Photoshop Fix Adobe Zdarma ANDROID

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat