Plány Lenova se značkou Moto na rok 2017

Plány Lenova se značkou Moto na rok 2017
2016-11-11T07:35:41+02:00
• 11. 11. 2016

Minulý týden jste si u nás mohli přečíst, že by se značka Lenovo mohla stáhnout z trhu ve prospěch označení Moto. Ačkoliv se objevilo několik dalších náznaků k tomuto kroku, tak nám to nedalo a přímo jsme oslovili české zastoupení společnosti Lenovo. Stanovisko je jednoduché – nebudou potvrzovat jakékoliv spekulace.

Nechceme komentovat jakékoliv nepodložené zprávy nebo spekulace. Na každém trhu pravidelně vyhodnocujeme, jaké značky fungují nejlépe a jakým způsobem je adekvátně podpořit, aby se nám na daném trhu dařilo i nadále. Jak můžete vidět na našich finančních výsledcích za druhý kvartál fiskálního roku 2016/2017, které byly zveřejněny minulý týden, získává naše divize smartphonů na síle v souvislosti s nedávným představením nových produktů. Těšíme se také na novinky, které přinese rok 2017.

Samozřejmě se v oficiálním vyjádření hájí dobrými finančními výsledky, ale zároveň nevyvrací spekulace. Skoro by se dalo říci, že na každém trhu může dominovat jiné označení, zřejmě podle oblíbenosti, ale to je jen naše spekulace.

lenovo-motorola-moto-360-gold-edition-810x298_c

Naštěstí se na internet dostává seznam zařízení, která se objeví na trhu pod označením Moto. Ne za všemi bude stát Motorola. Některé si vezme na starost Lenovo, případně zde bude spolupráce. Také je možné, že si Lenovo přizve třetí společnost, která napomůže s designem.

  • Moto Z – Motorola
  • Moto X – Lenovo
  • Moto M – Lenovo
  • Moto G – Motorola / Lenovo
  • Moto E – Lenovo / ODM
  • Moto C – Lenovo / ODM

Například může být dobrou zprávou, že se vrátí model Moto X. Některé ale nepotěší, že se o vytvoření postará Lenovo, a ne původní Motorola. Ta bude stát zcela za Moto Z s moduly a bude se podílet jen na Moto G. Samozřejmě si budeme muset počkat, co vlastně bude uvedeno a pod jakou značkou.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat