Nejen halloweenské slevy nyní u TinyDeal sponzorovaný článek

Nejen halloweenské slevy nyní u TinyDeal [sponzorovaný článek]
2016-11-04T08:00:59+02:00
• 4. 11. 2016
1

Obchod TinyDeal si na tento týden připravil slevy, které se týkají jak Halloweenu, tak i jiných zařízení, která byla zlevněna o několik procent. Zakoupit lze nyní výhodně například YotaPhone 2, Lenovo A806, ZTE Z7 MAX nebo Lenovo Vibe X2. To však není vše a exkluzivní slevy se nyní vztahují i na zařízení od značky Teclast, která nabízí své portfolio produktů rovněž s výraznou slevou.

vystrizek

YotaPhone 2 lze nyní koupit jen za 3398 korun, zmíněné Lenovo za 1955 korun, ZTE Z7 MAX může být vaše již za 2933 korun a za cenu 2835 korun si můžete pořídit Vibe X2 od Lenova. To vše v rámci halloweenského výprodeje, který naleznete na této stránce u TinyDeal.

Zájem by mohl vzbudit i výprodej tabletů Teclast, u nichž je na výběr z Androidu a Windows 10, takže si každý přijde na své. Teclast X98 Plus II s 9,7″ Retina displejem a zmíněnými systémy v režimu dualboot lze nyní zakoupit za 216 dolarů, namísto původních 229. Zaujmout vás může i Teclast Tbook 11, opět s funkcí dualboot obou systémů. Displej má 10,6″ FullHD, k dispozici je 4 GB RAM a 64 GB úložiště. To vše jen za 226 dolarů z původních 234 dolarů. Pokud vás z nabídky od značky Teclast něco zaujalo, nákup můžete uskutečnit prostřednictvím této stránky.

vystrizek

V poslední řadě TinyDeal nabízí výprodej vlajkových lodí známých čínských výrobců. K dostání je za skvělou cenu například Xiaomi Mi5s Plus, Xiaomi Redmi Pro, Letv Cool1, OnePlus 3 nebo Zuk Z2 Pro. Tyto telefony jsou již dražší než předchozí zmíněné, avšak za vynaložené finance nabídnou opravdu maximum, takže si můžete být jisti, že jste své peníze neutráceli zbytečně. Top modely se slevou nabízí TinyDeal na tomto webu.

vystrizek

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Pavel Škoda

4. 11. 2016, 18:51

Ta sleva na OnePlus 3 je fakt super, když oficiálně se dá koupit o 100$ levněji :D

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat