CMRA pásek umožní hodinkám od Applu pořizovat fotografie

CMRA pásek umožní hodinkám od Applu pořizovat fotografie
2016-11-05T09:57:47+02:00
• 5. 11. 2016

Již před nějakým časem se na internetu objevily zprávy o tom, že cupertinská společnost plánuje implementovat FaceTime kameru také do chytrých hodinek Apple Watch. Bohužel se to ještě nestalo a není vůbec jisté, zda se tak někdy vůbec stane.

powerful-polished-precise

Nicméně, jestliže nechcete čekat na to, než se Apple rozhoupe, můžete se porozhlédnout u dodavatelů třetích stran. Právě takový výrobce Glide plánuje připravit speciální řemínek pro Apple Watch, který nabídne zabudovaný 2Mpx fotoaparát pro pořizování selfie fotek a 8Mpx kameru pro běžné potřeby.

cmra

Speciální náramek toho však nabídne mnohem více, než jen dvojici fotoaparátů. Jedná se především o vlastní spoušť, vestavěnou notifikační LED diodu a taktéž vestavěné 8GB úložiště, které může posloužit pro ukládání fotografií.

Zajímavostí ale také je, že tyto funkce fungují i ve chvíli, kdy jsou hodinky zcela vybité. Jeden fotoaparát, který nabízí pouhé 2 Mpx, se nachází těsně pod hodinkami. Ten druhý se pak nachází ze strany na pásku s vyšším 8megapixelovým čipem. CMRA je dodáván se speciálním nabíjecím stojanem, který vypadá více než dobře, o čemž se můžete přesvědčit na obrázku níže.

img-charger-1-1

Předobjednávky CMRA pásku byly již spuštěny, a to za cenu 149 dolarů. Později se cena vyšplhá na 199 dolarů, a následně na konečných 249 dolarů. Ovšem nejhorší na všem je, že se pásku nedočkáte dříve než na jaře roku 2017. Jestliže máte o produkt zájem, můžete si jej předobjednat na těchto webových stránkách.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat