Hodnocení v Obchodě Play se možná obejde bez Google Plus profilu

Hodnocení v Obchodě Play se možná obejde bez Google Plus profilu
2016-08-12T08:05:13+02:00
• 11. 8. 2016

Pro hodnocení v Obchodě Play je nutné mít Google účet, o tom není pochyb. Nicméně před pár lety se Google rozhodl, že celý proces trochu okoření tím, že každý uživatel bude muset mít Google Plus profil. To je podobné s ostatními službami Googlu. Co kdyby však profil na červené sociální síti nebyl již nadále, v některém z procesů, nutný?

nexus2cee_PlayStore

Touto změnou se leckterému uživateli může ulevit. Přeci mnoho uživatelů si na složitý a náročný postup stěžuji, přičemž mnohdy ani sociální síť nevyužijí. Pokud se pak budeme bavit o tom, kdo Google Plus využívá, jedná se především o uživatele služeb Google nebo speciálně zaměřené uživatele na určitou oblast.

Dále se dozvídáme, že postupné mizení tlačítka „+1“ u recenzí nezanechalo vůbec žádné škody. Tudíž jedna funkce byla úspěšně odstraněna a nyní se čeká, kdy dojde na další. V obou případech, co se uživatelů týká, se naskytla možnost hodnocení aplikace až poté, kdy bylo odstraněno tlačítko „+1“. Oba účty pak neměly co do činění se sociální sítí Google Plus.

Postupně se tak zdá, že Google se snaží svou sociální síť dát trochu strannou. Už byla odpojena od Her Play a YouTube už od nutnosti mít profil též upustil. Možná nás čekají značné změny. Prozatím však víme jen to, že nutnost být na této sociální síti ustupuje a mnozí uživatelé se radují.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat