BlackBerry Hub+ pro „každého“ Android

BlackBerry Hub+ pro „každého“ [Android]
2016-08-04T07:40:39+02:00
• 4. 8. 2016
2

BlackBerry jako společnost poměrně nedávno změnila svůj cíl a začala se zabývat androidím světem. Po uvedení dvou zařízení, přičemž nejnovější model je v podstatě Alcatel Idol 4 s jinou nálepkou, se uživatelů dostal do rukou i software výrobce. Ten však byl omezen pouze pro jeho telefony, což se dnešním dnem mění. BlackBerry vypustila do Obchodu Play aplikaci Hub+, díky níž jsou uživatelům dostupné aplikace jako emailový klient, kalendář nebo správce hesel.

nexus2cee_bb

Naneštěstí nežijeme ve světe, kde je vše „pro každého“ a zdarma. Hned prvním háčkem je podpora – ta je prozatím pouze pro řízení s Androidem ve verzi Marshmallow. Pokud se však podíváme do Obchodu Play, mnohá zařízení nejsou kompatibilní. Aktuálně mohu aplikaci nainstalovat na telefony Vodafone VD900 (Smart Platinum 7),  Vodafone VD700 (Smart Ultra 7) a Motorola XT1580 (Force X). Všechny tři zařízení mají společné jediné – téměř čistý Android.

Dalším háčkem je cena. Po první stažení získáte zdarma verzi, která vyprší po 30 dnech. Buď můžete platit dolar měsíčně nebo skrblit a nechat si zobrazovat reklamy. V samotné aplikaci pak můžete stáhnout a používat vše, co doposud každý uživatel BlackBerry. Níže máte pak odkaz vedoucí do Obchodu Play. Pamatujete, podpora pouze pro Android Marshmallow.

Zdá se, že BlackBerry se ze všech sil snaží uživatele udržet u svých výrobků, ať už se jedná o hardware či software. Ovšem kladných ohlasů je stále málo a bohužel to nevypadá na zdárné vzkříšení dříve tak obrovské společnosti.

logo-app Služby BlackBerry Hub+ BlackBerry Limited Zdarma ANDROID

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Na Nexus 5 taky v pohodě :-)

Tadeáš Nový

4. 8. 2016, 7:45

Hlásím, že na Galaxy S7 edge lze taky stáhnout z Google Play. :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat