Tictures – pokročilí textoví smajlíci pro vaše konverzace

Tictures – pokročilí textoví smajlíci pro vaše konverzace
2016-06-02T07:55:10+02:00
• 2. 6. 2016

K diskuzi na internetu, ale i k té soukromé téměř vždy využíváme tzv. smajlíky. Neznám jediného uživatele, který by je snad ani jednou nepoužil. Pokud chcete využívat trochu jiné smajlíky, pak by vám s tím mohla pomoci tato aplikace.

LH_d06UZGRwWFfU7Y6XaTYoOWuddh4Om

Tictures vám totiž přináší jednoduché možnosti, jak využívat textové smajlíky „vyrobené“ pouze ze znaků a písmen. Samotní autoři popisuji tuto aplikaci velmi jednoduše. Text + Pictures = Tictures v češtině volně přeloženo obrázkový text.

w_s8UpAinpcEwMuH0BEBerUcCzl2GOnD screenshot

Tito smajlíci mohou být na jeden řádek, pokud se jedná o něco jednoduššího. Pokud však využijete například „nakreslení“ psa, pak je jasné, že bude zabírat mnohem více místa a bude složen z více znaků. V aplikaci si můžete udělat vlastní seznam oblíbených a často vámi využívaných obrázků.

screenshot (4) screenshot (3)

Celkově je vše rozděleno do čtyř panelů, kde můžete procházet různá provedení. Samozřejmostí je to, že si můžete vytvářet i vlastní. O tom však pochybuji, protože jsou textoví smajlíci docela časově náročnou věcí, pokud to nemáte už tzv. v ruce. Většinu již vytvořených si však můžete editovat, což už tak náročné není.

screenshot (2) screenshot (1)

Aplikace Tictures je dostupná pro operační systém Android.

logo-app Tictures Tictures Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat