SoundCloud personifikuje hudbu pro uživatele

SoundCloud personifikuje hudbu pro uživatele
2016-06-23T07:15:18+02:00
• 23. 6. 2016

Službu SoundCloud zná už v dnešních dnech velká část uživatelů internetu. Jedná se o jednu z největších aplikací pro poslech hudby, kam mnoho uživatelů, ať profesionálů či amatérů, chodí nahrávat i poslouchat různé skladby. Nicméně prozatím této obří aplikaci chyběla jedna zásadní část, kterou disponuje jak Hudba Play, Spotify tak i Apple Music (iOS 10).

Suggested_Tracks

Ano, přesně tak. Mám na mysli návrhy skladeb, které byste pravděpodobně chtěli slyšet. Tato funkce je dnes již v každé velké i menší službě, ovšem SoundCloud ji až nyní dává svým uživatelům. To je trochu škoda, nicméně bychom se prý měli dočkat opravdu výborných predikcí, založených na našem poslouchání písniček. Má to však jeden háček – je nutné službu využívat více než jednou za delší dobu.

Engine, ono jádro, jež se od uživatelů učí, může být chytré sebevíce, ale z jedné přehrané písničky vám určitě neodvodí dalších pár písniček tak, abyste byli na 100 % spokojeni s výběrem. Je tak nutná určitá aktivita, bez níž nejde dát ani ránu. Na druhou stranu, pokud SoundCloud máte rádi a používáte jej často, překážky nemáte žádné a bez ostychu lze říci, že jádro vám bude postupem času lépe a lépe doporučovat kladby, které by se vám opravdu mohly líbit.

logo-app SoundCloud - Music & Audio Developer Zdarma iOS logo-app SoundCloud - Music & Audio SoundCloud Zdarma ANDROID

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat