Windows 10 – zrcadlení oznámení z androidího zařízení

Windows 10 – zrcadlení oznámení z androidího zařízení
2016-04-03T08:45:43+02:00
• 3. 4. 2016

Microsoft v těchto dnech ukazuje různé novinky a všeobecně to, co se okolo společnosti děje a uživatelé by to měli za každou cenu vědět. A nyní se dočkali i uživatelé androidích zařízení, kterým je nabízena podpora zrcadlení notifikací v nejnovější verzi operačního systému Windows 10. Funkčnost bude zřízena skrze aplikaci Microsoftu v Obchodu Play.

windows 10 android

Samozřejmě, systém Windows 10 již notifikační centrum má, ale upřímně, je poměrně zbytečné, a i já, který tento systém používám, jsem oznámení pozastavil. Jsou mnohdy zbytečná a nepřinesou uživateli potřebné informace, ať tak či tak. Cortana, ona aplikace Microsoftu, se nově bude starat o informování uživatelů používajících systém Android. Samozřejmostí pak bude například oznámení odstranit nebo odpovědět na zprávu.

Nyní ty špatné zprávy. Společnost zatím neuveřejnila, od jaké verze aplikace bude podporovat tuto funkci, kdy přesně se dočkáme aktualizace systému Windows 10 a co přesně bude potřeba pro povolení zrcadlení oznámení. Můžeme doufat, že funkce nebude přímo a jen napojena na Cortanu v systému, jelikož ta funguje pouze v některých zemích a bychom například my měli docela velkou smůlu. Níže můžete najít video z konference.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat