V-Squared – voděodolnost, Android 6.0 a USB typu C?

V-Squared – voděodolnost, Android 6.0 a USB typu C?
2016-02-29T12:25:06+02:00
• 29. 2. 2016

Saygus, společnost, která nám již delší dobu slibuje nový, „úžasný“ telefon, vydala tiskou zprávu během letošní konference MWC. Výrobce slibuje přidání nových funkcí, což je stále možné, jelikož telefon stále není na 100 % hotový, ačkoliv už dávno měl být vydán světu napospas. Dočkat bychom se tak měli voděodolnosti, po níž prahne drtivá většina uživatelů, nejnovější verze systému Android (6.0 Marshmallow), USB typu C, nebo dokonce podpory dvou SIM karet v telefonu – to už není tak žhavá novinka.

nexus2cee_saygus_thumb

Nové funkce jsou sice fajn, avšak výrobce začíná více a více trápit nevole uživatelů, kteří si telefon předobjednali a čekají na něj už velmi dlouhou dobu. I když tak valná většina těch, kteří si telefon koupili, je nadšena z podpory dvou SIM karet, nového portu USB typu C, voděodolnosti či předinstalovaného Androidu 6.0, je to stále málo. Má to však i výhodu, uživatelé se dočkají lepších funkcí, než jim byly slíbeny.

Nutno však dodat, že stále není jasné, kdy bude zařízení k dostání, naštěstí však kolují informace, že to má být velmi brzy. Bohužel si ještě musíme počkat a doufat, že to společnost nezabalí a dodá ještě letos výsledný produkt.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat