Společnost JmGO uvede na trh luxusní projektor, který běží na Androidu

Společnost JmGO uvede na trh luxusní projektor, který běží na Androidu
2015-12-30T07:00:03+02:00
• 30. 12. 2015

Čínský výrobce JmGo není na západním trhu známý. Pokusí se však o změnu na začátku ledna 2016 na veletrhu CES v Las Vegas, kde představí dataprojektor běžící na systému Android 4.4 KitKat.

Nový model je vzhledově velice podobný svým dvěma předchůdcům, JmGo G1 a G1S, ty běžely na starším Androidu 4.3 Jelly Bean. Jejich cena se pohybuje okolo šesti set dolarů, což v přepočtu činí přibližně patnáct tisíc korun. Podle zpráv od výrobce by nový model mohl být levnější a pohybovat se v rozmezí pěti sty až šesti sty dolarů. Produkt nazvaný JmGo View bude mít v sobě zabudované 16GB datové úložiště (8GB tvoří SD karta), takže ho nebudete muset propojovat s PC, abyste spustili film či prezentaci. Součástí projetkoru bude VWGA čip od Texas Instruments, 1GB RAM a Wi-Fi. Dataprojektor bude možné ovládat pomocí aplikace přímo od výrobce.
JmGO-View-1

Konstrukce projektoru by měla být velice podobná oběma předchozím modelům. Tvar bude kulatý s výškou do šesti centimetrů a průměrem okolo dvaceti. Výsledný obraz bude mít rozlišení 1280 x 720 p a podporuje 3D. Projekce o světelnosti 250 lumenů bude možná do vzdálenosti necelých padesáti centimetrů. V dataprojektoru jsou zabudované i vlastní reproduktory.

Zdroje: digitaltrends.com, en.jmgo.com, androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat