Alcatel uvolňuje OneTouch Pixi 3 (10) na český trh

Alcatel uvolňuje OneTouch Pixi 3 (10) na český trh
2015-12-05T10:00:00+02:00
• 5. 12. 2015

Po dlouhých třech měsících od uvedení na trh společnost Alcatel spouští prodej tabletu OneTouch Pixi 3 (10), který jsme mohli poprvé spatřit během zářijového veletrhu IFA v Berlíně. Zařízení za velmi přijatelnou cenu uvnitř nabízí spíše podprůměrnou výbavu. Ovšem najdou se také světlé stránky a navíc za menší příplatek můžete získat ještě bohatší příslušenství pro usnadnění práce nebo větší ochranu proti poškození.

PIXI 3 (10) WIFI_Volcano Black_front & back_detail_portrait PIXI 3 (10) WIFI_White_front & back_detail

V přední části přijdete do styku s 10,1palcovým IPS displejem (1 280 x 800 pixelů) a 0,3megapixelovou kamerkou. Hardwarovou stránku posvětil čtyřjádrový procesor MT8127 od MediaTeku taktovaný na frekvenci 1,3 GHz a 1GB operační paměť RAM. Vnitřní paměť o velikosti 8 GB příliš nepotěší, takže přijde vhod slot pro paměťové microSD karty. U rozměrů jsou udány hodnoty 255 x 155 x 9,5 mm, přičemž jeho hmotnost je 495 gramů.

Softwarovou stránku dostal na starost systém Android v předinstalované verzi 5.0 Lollipop. Záda ponesou pouze 2megapixelový fotoaparát a 4 060mAh baterii. Mezi základní výbavu dále patří funkce WiFi, Bluetooth 4.0, GPS či podpora Miracast. Zatímco tablet bude k dispozici ve dvou barevných variantách (bílá, šedočerná), tak magnetické pouzdro s klávesnicí pořídíte jen v šedočerném provedení. Toto kompletní balení stojí 3 790 Kč včetně daně a tablet bez pouzdra vychází na 3 790 Kč vč. DPH.

PIXI 3 (10) TYPECASE FRONT LEFT ANGLE PIXI 3 (10) WIFI_Volcano Black_back_angled left_landscape

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Julinek

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat