DevFest 2015 – největší vývojářský festival v ČR míří do Ostravy

DevFest 2015 – největší vývojářský festival v ČR míří do Ostravy
2015-09-24T07:30:15+02:00
• 24. 9. 2015

Největší vývojářský festival v České republice se blíží. Samozřejmě myslíme DevFest, kde se setkají vývojáři a nadšenci do moderních technologií. Tentokrát došlo k velké změně, jelikož centrum dění se přesunulo přímo do Ostravy. Právě v tomto městě se uskuteční DevFest již 21. listopadu.

background-1

Bude pro vás připraven bohatý program přednášek, workshopů a hlavně zábavy. Rezervujte si celý den a přijďte do auly Vysoké školy báňské.

Kdo tuto akci od vývojářů pro vývojáře ještě nezná, tak věřte, že ti nejlepší speakeři nejen z Česka se shromáždí na jednom místě, aby vám mohli předat své nejlepší zkušenosti s vývojem nebo businessem. Kromě toho bude na místě mnoho překvapení a doprovodný program. Tato celodenní akce pořádána neziskovou organizací GUG.cz ve spolupráci s Googlem je zdarma pro registrované návštěvníky.

android_pozadi2

Podrobnosti budou postupně přibývat na oficiálních stránkách www.devfest.cz, přičemž budete informováni i prostřednictvím Dotekománie.cz.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Vaculík

Zajímá se o dopad technologií na společnost. Zabývá se především smartphony, tablety, počítači. Kromě toho jezdí ve volném čase na kole, občas hraje hry, fotí a píše články. Pracuje jako technický inženýr pro finskou IT společnost.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat