Runtastic byl odkoupen společností Adidas

Runtastic byl odkoupen společností Adidas
2015-08-07T08:54:34+02:00
• 7. 8. 2015
1

Jedna z vůbec nejpopulárnějších fitness společností Runtastic byla v těchto dnech odkoupena gigantem Adidas.

Runtastic-Logo

Jedná se o velký obchod a Adidas za Runtastic zaplatil částku přes 220 miliónů Euro. Jedná se vskutku o vysokou částku, ale Adidas předvídá, že se dokáže prosadit. Již před nějakou dobou jste si mohli všimnout, že Adidas začíná být čím dál více vidět kolem různých chytrých výrobků se zaměřením na fitness. Prozatím největší překážkou byla nekompatibilita s fitness aplikacemi. Nyní, když došlo ke spojení, otevírají se zde nové možnosti, jež se zcela určitě dotknout všech uživatelů nýnějšího Runtasticu.

adidas-logo

Očekává se, že dojde k velké aktualizaci aplikací pro chytrá zařízení a konečně přibude podpora i fitness hardwaru čistě od Adidasu. Největším konkurentem na trhu je nyní Nike, který si šel svou cestou a má i vlastní aplikaci Nike+.

logo-app adidas Running by Runtastic - Běh a fitness Runtastic Zdarma ANDROID logo-app adidas Running by Runtastic Run, Sprint & Mileage Tracker Zdarma iOS [winphone]runtastic/9wzdncrfhznr[/winphone]

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

jaroslav jerry

14. 10. 2019, 11:44

po odkoupení Runtastic spol. Adidas se bohužel musím přidat k ostatním recenzistům v negativním zejména u web.rozhraní s uloženou historií a statistikou. Po zrušení synchronizace s gmailem jsou veškeré několikaleté data o stavu a monitorování běhu nadobro vymazána, kdyby alesp.bylo včas informováno uložil bych si alesp. PrintScreeny a statistiky, plány apod… Navíc při pokusu o sdílení s již sesouhlasenými a povolenými kolegy mě v mobilu nová aplikace píše: „Bohužel uživatel nepovolil na tuto str.podívat“ s odkazem na Dashboard…Do té doby to byla nejlepší sdílená online aplikace na trhu, nyní ani sdílení s kolegy již není možné jako v minulosti, tímto se posouvá na poslední místo v hodnocení podobných app
Odpověď prosím: enterprise@centrum.cz/ Jaroslav

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat