Kdo vyhrál v rychlosti? Galaxy Note 5 vs OnePlus Two vs LG G4

Kdo vyhrál v rychlosti? Galaxy Note 5 vs OnePlus Two vs LG G4
2015-08-25T06:55:15+02:00
• 25. 8. 2015

Tzv. vlajkové lodě výrobců patří k tomu nejlepšímu, co si může potencionální zákazník koupit. Tyto modely se chlubí perfektní rychlostí, skvělým uživatelským rozhraním a mnohými výhodami, které levnější telefony nemají. Server Phonebuff se rozhodl otestovat rychlost těchto zařízení. Proti sobě se postavily telefony Samsung Galaxy Note 5, horká novinka OnePlus Two a zatím nejlepší telefon LG G4.

Výstřižek

Ve videu lze vidět, jak si telefony vedou při používání aplikací. Test je konkrétně dělán tak, že se natočila tři videa a následně se začal počítat čas klepnutím na stopky v telefonu. První zapnutou aplikací je fotoaparát, kde je rozdíl vidět téměř okamžitě. K mému překvapení si například OnePlus Two vedl hůře, než jsem očekával. Jak celý test rychlosti dopadl, můžete zhlédnout na videu níže.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat