HTC Butterfly 3 otestován v CompuBench

HTC Butterfly 3 otestován v CompuBench
2015-04-26T20:50:20+02:00
• 27. 4. 2015

Společnost HTC připravuje další pokračování modelu Butterfly sklízejícího velké úspěchy na asijském trhu. Nasvědčuje tomu nejnovější únik z grafického benchmarku CompuBench, odkud tentokrát unikly všechny podstatné specifikace. Už v úvodu můžeme tedy prozradit, že třetí generace přinese kvalitní displej nebo vynikající výkon. Největší otazník zůstává viset nad designovým zpracováním a použitými materiály. Všichni předchůdci byli prozatím vždy vyrobeni z plastu.

Butterfly 3HTC

Zveřejněný výčet specifikací začíná 5,1palcovým displejem s QHD rozlišením (576 PPI), který pohání osmijádrový Snapdragon 810 taktovaný na frekvenci 1,9 GHz, grafický čip Adreno 430, 3GB operační paměť RAM a úložiště o velikosti 32 GB. Vynikající hardwarové prvky doplňuje 20megapixelový senzor fotoaparátu s LED bleskem nebo přední 13megapixelová kamerka údajně schopna zachycovat záznamy až ve 4K kvalitě.

Softwarovou výbavu obstará systém Android ve verzi 5.0.2 Lollipop. Dále by neměla být opomenuta některá z IP certifikací, která zvýší jeho odolnost. K oficiálnímu představení má dojít někdy během druhé poloviny tohoto roku a alespoň v Japonsku dostanou na výběr ze tří barevných provedení. Výrobce jej stejně opět uvolní jen pro vybrané trhy v Asii, takže celosvětová dostupnost nepřichází příliš v úvahu, což je zajisté škoda.

Zdroj: gforgames.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat