Sledujte závody Formule 1 s oficiální aplikací

Sledujte závody Formule 1 s oficiální aplikací
2015-03-30T11:21:10+02:00
• 28. 3. 2015

Oficiální aplikace série závodů Formule 1 již není žádným nováčkem. S další sezónou přišla i její nová verze, která přináší několik novinek.

unnamed_result

Aplikace nesoucí jméno Official F1 ® App přinese každému fanouškovi Formule 1 přehled o aktuálních novinkách. V aplikaci nalezneme informace o týmech a stájích všech týmů. Taktéž zde nalezneme nejrůznější aktuality. Všechny fanoušky a uživatele potěší přítomnost možnosti sledovat po celý závod statistiky, pořadí a rozestupy mezi jezdci. Během závodů máte taktéž možnost vidět, kde se zrovna váš jezdec nachází, a sledovat jej po celou dobu jízdy. Pokud ovládáte dobře angličtinu, pak získáte i možnost sledování závodu v textovém režimu, kdy se na levé straně zobrazuje pořadí a v pravé části je závod textově komentován. V tomto přehledu vidíte občas i různé obrázky pro lepší představu o situaci na trati.

unnamed (2)_result unnamed (3)_result

unnamed (4)_result unnamed (5)_result

Official F1 ® App je ke stažení zdarma, uvnitř aplikace se však skrývají nemalé in-app platby za odemčení některých zásadních funkcí. Nejnižší in-app položka je za cenu 104 Kč, nejvyšší pak za 765 Kč. Aplikace je dostupná pro iOS a Android.

logo-app Official F1 ® App Formula One Digital Media Limited Zdarma ANDROID logo-app Formula 1® Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat