Apple snižuje výrobu u hodinek Watch

Apple snižuje výrobu u hodinek Watch
2015-03-29T08:40:27+02:00
• 29. 3. 2015
1

Se skutečným oficiálním představením prvních chytrých hodinek Watch od kalifornského Applu začínají vyplouvat na povrch první problémy, které tentokrát přinášejí zprávy v Číně, kde rovněž dochází k jejich výrobě. Společnost Apple si zřejmě stanovila příliš ambiciozní cíl, když plánovala vyrobit měsíčně 2,5 až 3 miliony kusů hodinek Watch. Podle nejnovějších informací toto číslo rapidně kleslo, a to údajně hned z několika výrobních problémů.

apple-watch-release-date-970-80

Za prvním problémem má stát společnost LG vyrábějící OLED displeje pro hodinky Watch. Při výrobě je totiž místo skla používán plast, což znamená obtížnější zpracování o 30 až 40 %. S druhým problémem se potýká společnost Quanta při montáži. Jejich zaměření je spíše na notebooky, takže mohou mít problémy s menšími zařízeními, jako jsou chytré hodinky.

Nicméně Apple uvažuje o zadání výroby ještě Foxconnu pro zachování očekávaných výnosů a zároveň možného zvýšení výroby. V současné době mají měsíční cíl výroby snížený o polovinu, čili na 1,25 až 1,5 milionů kusů zařízení. Nakonec neznámé zdroje z řad dodavatelů mluví dokonce o tom, že Apple je schopen momentálně dodat pouze 300 tisíc kusů Apple Watch za měsíc.

Zdroj: gforgames.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Kdyby pořád nepoužívali takovéto firmy tak by neměli problémy

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat