Samsung Orbis budou zřejmě představeny v září

Samsung Orbis budou zřejmě představeny v září
2015-03-17T12:30:55+02:00
• 17. 3. 2015

Samsung byla jedna z prvních společností, která se plně začala věnovat odvětví chytrých hodinek. Na nedávno konaném veletrhu MWC někteří možná očekávali, že se tato jihokorejská společnost, pochlubí, kromě představení nových chytrých telefonů i představením chytrých hodinek. To se ale nestalo a my si budeme muset ještě nějaký čas počkat. Podle posledních zpráv bychom měli čekat až do září.

Gear S_Office manSamsung Gear S

Portfolio chytrých hodinek této společnosti by se tak mělo konečně rozrůst i o model s kulatým displejem. Doposud tento gigant sázel na hodinky s displejem hranatým. Ještě v minulém roce se však objevily informace o tom, že si Samsung nechal patentovat technologie na ovládání chytrých hodinek se zakulaceným displejem. A toto ovládání by se mohlo objevit i u chystaných hodinek s označením Samsung Orbis.

samsung-patent-interface-round-smartwatch1

 

Patent Samsungu na ovládání chytrých hodinek

Informací o těchto hodinkách je zatím velmi poskrovnu. Dle posledních spekulací by se v jejich útrobách mohl objevit procesor Exynos 7420. To může být pro mnohé opravdu překvapivá zpráva. Tento procesor se totiž objevuje například v nově představeném Samsung Galaxy S6. Samsung se i při představení tohoto telefonu pochlubil například 14nm technologií, která byla k výrobě tohoto procesoru použita. Celkově se jedná o poměrně úsporný a především malý procesor. Do hodinek by však Samsung s velkou pravděpodobností nevyužil veškerý výkon, který Exynos 7420 nabízí. Výkon by mohl být omezen na dvě či pouze jedno jádro, což pro chod chytrých hodinek bohatě postačí.

Nepřehlédněte: Samsung Gear S – opravdu velké hodinky [recenze]

Samsung Orbis se mohou stát klíčovým produktem pro Samsung v oblasti nositelných zařízení. Společnosti roste v této oblasti konkurence a ta si je toho vědoma.

Zdroj: androidheadlines.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jiří Smrž

Fanoušek operačního systému Android, ale se zkušenostmi i s iOS a Windows Phone. Ve volném čase se rád věnuje sportům a sledování filmů nebo seriálů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat