Apple vydal finální verzi iOS 8.2

Apple vydal finální verzi iOS 8.2
2015-03-09T19:55:53+02:00
• 9. 3. 2015

Dnes jsme se v rámci keynote dočkali od Applu kromě dalších detailů o Apple Watch také vydání finální verze iOS verze 8.2. Tomu předcházelo celkem pět betaverzí, přičemž první jsme se dočkali již loni v listopadu. Mezi hlavní novinky této verze patří podpora hodinek Apple Watch s čím souvisí podpora frameworku WatchKit. Ten zajistí možnost aplikací třetích stran využívat vlastnosti hodinek.

ios-8-2-logo

Mimo novinek týkající se hodinek od Applu přináší nová verze výraznější úpravy v aplikaci Zdraví. Některé tyto funkce však nejsou úplně nové, například měření glukózy v krvi obsahovala raná verze iOS 8.0, kvůli problémů bylo toto měření odebráno. Nyní se vrací. Další novinkou je možnost změnit jednotky měřených dat a také přidání popisu k jednotlivým sekcím. Zlepšila se také stabilita celé aplikace a bylo vylepšeno zobrazovaní grafů, které by mělo fungovat spolehlivěji.

img_1196 img_1198 img_1193

Vylepšení stability se dočkaly aplikace Mail, Mapy a Hudba. Aktualizace přináší samozřejmě také opravy mnoha chyb. Opravena byla také nepříjemná chyba, kdy se v kalendáři zobrazoval čas v pásmu GMT. Velikost verze 8.2 činí dle zařízení cca 450 MB a je dostupná jak přímo přes telefon (Over-The-Air), tak přes iTunes.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat