Unikly specifikace modelů Samsung Galaxy Tab A a Tab A Plus

Unikly specifikace modelů Samsung Galaxy Tab A a Tab A Plus
2015-02-10T10:45:45+02:00
• 10. 2. 2015

Již dlouhou dobu jsme neviděli od Samsungu nový tablet. Nyní unikly specifikace rovnou dvou modelů, které budou zařazeny do modelové řady Galaxy Tab A. Oba dva modely najdeme v 8″ a 9.7″ verzi s, či bez LTE konektivity. Novinkou je, že model Tab A Plus je zatím jediný model, který není zařazen v modelové řadě Note a bude obsahovat S Pen. To však neznamená, že se bude jednat o high-endové modely.

Samsung-Galaxy-Tab-A-Plus-with-S-Pen-and-Tab-A-specs-revealed

Oba dva modely by měly mít displej s rozlišením 1024 x 768 pixelů, což značí poměr stran 4:3. V těle by měl být procesor Qualcomm Snapdragon 410, 5MPx zadní fotoaparát, 2MPx přední fotoaparát, 16GB uživatelská paměť. Vše je zabaleno do těla o tloušťce 7,4 milimetrů.

Samsung Galaxy Tab A bude operovat s 1,5GB operační pamětí, zatímco výkonnější Tab A Plus nabízí 2GB operační paměť. Osmy palcové modely budou disponovat 4000mAh baterií a větší modely budou disponovat 6000mAh baterií.

Jelikož modely nedisponují nejlepšími vnitřnostmi ani displeji, očekáváme, že cena zařízení nebude vysoká. Ovšem raději než spekulovat nad cenou si počkáme na oficiální představení od Samsungu.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zaměstnán v IT oboru v Praze. Zajímám se o svět moderní techniky. Vlastním a jako primární telefon používám Ulefone Power, ke kterému používám tablet Apple iPad Air 2. Dříve zastánce Androidu, nyní se chystám na přechod na systém iOS.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat