Aplikace Twilight, tak trochu jiné stmívání

Aplikace Twilight, tak trochu jiné stmívání
2015-02-02T07:06:51+02:00
• 2. 2. 2015

Na první pohled není třeba se lekat názvu, jedná se o aplikaci od filmové ságy zcela oproštěnou. Jistě nejsem jediný, komu někdy připadalo i to nejnižší nastavení jasu na mobilu nebo tabletu jako doslova „šajnící“. Tento problém lze snadno vyřešit aplikacemi, které nabízí přidání filtru k běžnému podsvícení. Obvykle se jedná o přidání šedé.

img_543dc2c60a2e7

Twilight nabídne uživateli podsvícení příjemnými tóny červené barvy. Sama od sebe je řízena podle východu a západu slunce, závisle na vaší zeměpisné poloze. Pokud se třeba pozdě vracíte ze školy nebo z práce, případně velmi brzo vstáváte a nechcete být svým chytrým zařízením „ozáření“ hned po ránu, bude se vám tahle apka hodit. Má také mnoho dalších podrobných nastavení, třeba kdy se má sama zapnout/vypnout, upřesnění maximální intenzity přijde vhod také.

2015_02_01_21.22.10 2015_02_01_21.22.45 2015_02_01_21.26.51

Sám jsem si Twilight vyzkoušel. Pokud na svém androidu hodně čtete knížky nebo zprávy „po večerech“, tak ji doporučuji rovnou vyzkoušet. Není vždy nutné ji mít zapnutou po celou dobu, ale pokud byste četli v „úplné tmě“, je rozhodně příjemnější koukat do o něco červenější obrazovky. A to hlavně na větších obrazovkách a tabletech. Mohu potvrdit, že se na tabletu tahle aplikace neztratí. Je ke stažení z Google Play zadarmo, placená verze vám odemkne pokročilá nastavení. Mně ale free verze bohatě stačila. Takže nezapomeňte, když Twilight, jedině na Android!

logo-app Twilight Urbandroid Team Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jsem student pražského gymnázia. Zajímá mě Android a všechno kolem něj.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat