V GFXBench otestováno Oppo U3

V GFXBench otestováno Oppo U3
2014-11-13T13:58:54+02:00
• 12. 11. 2014

Benchmark GFXBench má na svědomí další únik informací týkající se připravovaného telefonu, a to tentokrát od společnosti Oppo. Po nedávném představení modelů N3 nebo rekordně tenkém R5 brzy přijde ještě jedna novinka s názvem U3. Zařízení by mohlo být kompaktní, přičemž první specifikace vypadají zatím slibně. Čínský výrobce využije v současné době nejvýkonnějšího procesoru od MediaTeku.

GFXBench30

Oppo U3 nabídne 4,6palcový displej s rozlišením 1920 x 1080 pixelů. Šasi bude vyplňovat 64bitový procesor MT6752 s osmi jádry taktovanými na frekvenci 1,7 GHz, grafický čip Mali-T760 a 2GB operační paměť RAM. I když podle seznamu má úložiště velikost jen 1,1 GB, reálnější hodnota bude minimálně 16 GB. Snímky pořídíte 12megapixelovým fotoaparátem či přední 4,7megapixelovou selfie kamerkou.

Mezi ostatní prvky výbavy lze například zařadit WiFi, Bluetooth, GPS. Na zbývající specifikace si budeme muset počkat do oficiálního představení, což by mohlo být do několika následujících týdnů. Možnou podobu můžou odhalit čínské úřady, které schvalují telekomunikační zařízení na místní trh a zveřejňují je ve známé certifikační databázi TENAA

u3

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat