Dotekománie doporučuje #68 – QKSMS

Dotekománie doporučuje #68 – QKSMS
2014-11-15T13:09:28+02:00
• 15. 11. 2014
3

V dnešním dílu Dotekománie doporučuje se podíváme na aplikaci, která vám zpříjemní čtení a posílání SMS – vše v Material Designu.

unnamed_result

QKSMS je aplikace, která klade důraz hlavně na design a je tudíž určena všem lidem, kteří si potrpí na vzhled svého chytrého zařízení. QKSMS nabízí všem svým uživatelům vydařený vzhled včetně velké rychlosti.

unnamed (1)_result unnamed (6)_result unnamed (5)_result

V aplikaci si můžete nastavit nepřeberné množství funkcí, přičemž je vše plně lokalizováno do češtiny. Aplikace umožňuje nastavení barev aplikace, již při prvním otevření QKSMS se vám zobrazí nabídka s barvami. Musím ocenit noční režim, který je dobrým pomocníkem pro oči v noci, aplikace se při zapnutí tohoto režimu zahalí do tmavého kabátu, i přesto si svůj líbivý vzhled zachová. Navíc si můžete zvolit automatické přepínání nočního režimu, což vám ušetří čas.

unnamed (4)_result unnamed (3)_result unnamed (2)_result

Pokud vám přijde SMS, dojde k zobrazení tzv. pop-up okna, podobně jako je to u aplikace WhatsApp, okénko navíc umožňuje okamžitou možnost odpovědět a odeslat. V nastavení si pop-up okna můžete vypnout, navíc máte možnost nastavit i náhled SMS zprávy v notifikační liště atd. Nastavení velikosti písma a fontů je u QKSMS samozřejmostí.

QKSMS je ke stažení pro operační systém Android. Uvnitř aplikace nalezneme možnost zakoupit jednorázově in-app platbu, která odemkne některé funkce. Pokud chcete číst a psát SMS v moderním a příjemném prostředí, nezbývá než QKSMS doporučit.

logo-app QKSMS - Quick Text Messenger QK Labs Zdarma ANDROID

Tip zaslal Matěj Weber, děkujeme.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Roman Kosina

24. 7. 2016, 20:34

Když on je ten Material design tak ošklivej.

Hezký, ale odesílá jen někdy.

Lucie Budínová

VIP 15. 11. 2014, 14:22

Lze přes tuto aplikaci odesílat SMS zdarma, tak jak to má Oskárek?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat