Sony nespí a chystá Xperii Z4

Sony nespí a chystá Xperii Z4
2014-10-19T09:00:20+02:00
• 19. 10. 2014

Pozornost kolem Xperie Z3 nestihla ještě pořádně opadnout a na veřejnost se dostávají první spekulace nadcházejícího modelu. Dnešní zdroj ze zahraničí již v minulosti přinesl informace, které se nakonec ukázaly jako pravdivé. Zda tomu bude i tentokrát, se nejspíš ukáže až s odstupem času. Podle něj by dříve zmiňovaná Xperie Z3X měla být v konečném výsledku právě nová Xperie Z4, jelikož mají totožné specifikace a mohlo jít o pouhý prototyp.

Sony Xperia

Přední panel má zabírat 5,5palcový displej s QHD rozlišením (2 560 x 1 440 pixelů). Hardwarovou stránku zajistí 64bitový procesor Snapdragon 810 s osmi jádry taktovanými na 2,8GHz frekvenci a 4GB operační paměť RAM. Minimální hranice úložiště se posune na 32 GB. Fotografie bude možné pořizovat 20,7megapixelovým fotoaparátem. Japonský výrobce opět vsadí na stejné designové provedení jako většina gigantů u svých hlavních tahounů.

Z ostatních prvků výbavy potěší podpora sítí LTE 6. kategorie nebo Bluetooth 4.1. K dispozici má být také speciální zvukový zesilovač pro kvalitnější poslech. Oficiální datum, kdy jej společnost Sony představí, nemůžeme upřesnit. Každopádně by k tomu mělo dojít v příštím roce na barcelonském veletrhu Mobile World Congress, který každoročně probíhá v měsíci březnu.

Zdroj: androidorigin.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat