HP Stream 7 a 8 – dvojice novinek za minimální cenu

HP Stream 7 a 8 – dvojice novinek za minimální cenu
2014-10-06T11:50:53+02:00
• 6. 10. 2014
1

Spolupráce mezi společnostmi Hewlett Packard a Microsoft přináší na trh první dvojici tabletů, které mají konkurovat levným zařízením běžícím na platformě Android. Z toho vyplývá, že novinky bude možné pořídit za minimální cenu. K nim navíc získáte řadu nadstandardních služeb z portfolia redmondského giganta. Modely nesoucí název Stream dostaly totožný design, ale rozdílné displeje.

HP-Stream-7 HP-Stream-7 (1)

Stream 7 zabírá 7palcový displej, kdežto Stream 8 má 8palcovou úhlopříčku. Specifikace ani jedna ze stran dodnes neupřesnila, ale očekává se čtyřjádrový procesor od Intelu. Displeje mají dosahovat na HD rozlišení. Oba budou softwarově poháněny systémem Windows ve verzi 8.1. Následně dostanete každý měsíc 60 minut volání zdarma přes Skype, předplatné Microsoft Office 365 a 1 TB volného prostoru na vzdáleném úložišti OneDrive po dobu 1 roku.

Model Stream 7 za 99,99 dolarů (tj. cca 2 195 Kč bez daně) sesazuje z trůnu Encore Mini od Toshiby, což byl v současné době nejlevnější Windows tablet. Větší varianta v podobě Stream 8 vychází na 149,99 dolarů (tj. cca 3 293 Kč bez daně). Nakonec není jasné, zda HP bude vůbec dodávat tyto tablety v mezinárodním měřítku, ale pokud se Microsoft hodlá stát konkurentem, tak o tom nemusí být žádný pochyb.

HP-Stream-8 HP-Stream-8 (1)

Zdroj: blogs.windows.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

ahojkoi ma to doma je to dobréj salám

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat