Alcatel odhalil model OneTouch Flash

Alcatel odhalil model OneTouch Flash
2014-09-08T14:30:13+02:00
• 8. 9. 2014

Cílenou reklamní kampaň spustila společnost Alcatel na mobilním trhu v Thajsku. Ta je zároveň spojena s představením nového telefonu. Žhavá novinka nese označení OneTouch Flash a jejími hlavními konkurenty mají být modely Galaxy Note 3 Neo s Redmi Note od Xiaomi. Zda bude zařízení rovnocenným soupeřem, ukážou až prodejní čísla. Nicméně první hrstka specifikací vypadá slibně.

Alcatel-OneTouch-Flash-04

Model OneTouch Flash vpředu zabírá 5,5palcový IPS displej zaujímající HD rozlišení a přední 5megapixelová kamerka. Uvnitř zaujímá místo osmijádrový procesor MT6592M od MediaTeku taktovaný na frekvenci 1,4 GHz, 1GB operační paměť RAM a 8GB úložiště. To dále uživatelé rozšíří vložením paměťové microSD karty. Celkové rozměry konstrukce jsou 152,1 x 76,2 x 8,1 mm.

Snímky pořídíte 13megapixelovým fotoaparátem, kterému bude posluhovat přisvětlovací LED dioda. Výdrž dostala na starost baterie s kapacitou 3 200 mAh. Softwarovou stránku obstarává systém Android ve verzi 4.4.2 KitKat. Samozřejmostí je podpora oblíbené funkce dual-SIM. Ačkoliv nebyla prozatím stanovena žádná prodejní cena, tak bližší informace mají být známy už příští týden.

Alcatel-OneTouch-Flash-10 Alcatel-OneTouch-Flash-09 Alcatel-OneTouch-Flash-11 Alcatel-OneTouch-Flash-03

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat