Lenovo oficiálně vstupuje na český trh s telefony

Lenovo oficiálně vstupuje na český trh s telefony
2014-08-26T19:14:35+02:00
• 26. 8. 2014
2

Konec šedé eminence, je tu oficiální existence. Tak zněl název dnešního setkání představitelů společnosti Lenova s tiskem. Již z názvu se dalo tušit, o co se jedná. Byly nám představeny chytré telefony této společnosti. Ty se brzy objeví v oficiální české distribuci.

 lenovo   lenovo1

I přes to že jste v České republice některé modely mohli získat již dávno před touto událostí, nejednalo se o oficiální distribuci. To se právě dnešním dnem mění a Lenovo tak oficiálně vstupuje na český trh. A s jakými telefony?

Konkrétně se bude jednat o modely řady „A“ a „S“. Nebude však chybět ani prozatím nejvýkonnější model – Vibe Z2 Pro. Řadu „A“ uvedl výrobce jako skvělou kombinaci ceny a výkonu. Těšit se můžeme na model A536, který bude dostupný v bílém i černém provedení.

lenovo2

Řada „S“ se naproti tomu definuje trochu odlišnou cenou. K dispozici budou oficiálně dva modely – S860 a S850. Obě tato zařízení majitele zaujmou především svým vzhledem. Jedná se o modely, kde padla volba na kov a sklo. Lenovo S860 například zaujme ty z vás, kteří očekávají od svého chytrého telefonu vyšší výdrž. Společnost udává oficiálně až 3 dny.

A jak jsem již zmínil, nesmí chybět ani Lenovo Vibe Z2 Pro. Za 17 999 Kč dostanou majitelé celokovové zařízení, které je poháněno procesorem Qualcomm Snapdragon 801 a 3GB operační paměti. Za zmínku stojí také 16 MPx fotoaparát s optickou stabilizací. Právě kvalitní fotoaparát je jedním z trumfů tohoto modelu.

 lenovo3 lenovob

Na ceny všech zařízení se můžete podívat na obrázku níže. Bude zajímavé sledovat, zda cena naláká nové zákazníky. Každopádně můžeme být rádi, že společnost na český trh nakonec oficiálně vstoupila a můžeme se jistě těšit na rozrůstající se portfolio nových modelů. A jaký je váš názor? Koupíte si jeden z nabízených modelů?

 lenovo5

 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jiří Smrž

Fanoušek operačního systému Android, ale se zkušenostmi i s iOS a Windows Phone. Ve volném čase se rád věnuje sportům a sledování filmů nebo seriálů.

Komentáře

Ja bych do Vibe Z2 i sel, pokud by byl dual sim active. Pokud je jen standby, tak za ty prachy urcite ne.

S tou cenou to podle mě přepískli

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat