Samsung Galaxy Mega 2: odhalen v benchmarku GFXBench

Samsung Galaxy Mega 2: odhalen v benchmarku GFXBench
2014-07-04T08:00:27+02:00
• 4. 7. 2014

Grafický benchmark GFXBench si na své konto může připsat další úspěšný únik dlouho očekávaného zařízení. Tentokrát společnost Samsung nedokázala uhlídat informace kolem připravovaného modelu Galaxy Mega 2, který již pomalu nabírá zpoždění oproti předchůdci. Ten byl totiž představen v dubnu loňského roku. Telefon skrývající se pod kódovým označení SM-G7508 nabídne opět abnormální rozměry mezi chytrými telefony.

Samsung-Logo-Background-1280x800

Galaxy Mega 2 dostane 5,9palcový displej s HD rozlišením (1280 x 720 pixelů), o jehož výkon se postará 64bitový procesor Snapdragon 410 od Qualcommu se čtyřmi jádry taktovanými na frekvenci 1,2 GHz, grafický čip Adreno 306 a 2GB operační pamětí RAM. Úložiště o velikosti 8 GB s největší pravděpodobností bude možné rozšířit paměťovou microSD kartou. Dále konstrukci doplní přední 5MPx kamerka nebo 12megapixelový fotoaparát s LED bleskem. Softwarovou stránku obstará systém Android ve verzi 4.4.3 KitKat.

Ostatní výbava by měla zahrnovat podporu technologie NFC, Bluetooth, WiFi či GPS. V kuloárech se zároveň hovoří o druhé verzi modelu, který může běžet na procesoru Exynos z vlastní dílny. Navíc označení SM-G7508 patří jednomu z modelů pro čínský trh, takže mírné změny u jiných variant nelze rozhodně vyloučit. Ohledně oficiálního představení doposud nepadla žádná zmínka, ale zářijový veletrh IFA je ideálním obdobím.

Samsung Galaxy Mega 2

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat