Proměňte svůj smartphone v gamepad

Proměňte svůj smartphone v gamepad
2014-05-02T06:50:10+02:00
• 2. 5. 2014

Dnešní zařízení nám umožňují spousty zajímavých věcí, které se před pár lety zdály nemožné. Operační systém Android nám svou otevřeností vše ulehčuje, čímž se nejrůznější úpravy zařízení stávají hračkou. Není tomu dlouho, co jsme se dočkali velkého návratu infraportu, který umožňuje používat zařízení jako dálkový ovladač TV.

Vývojáři neustále vymýšlejí aplikace, které jsou originální svým nápadem, nedávno se na fóru XDA objevil zajímavý projekt, který vám umožní vytvořit z vašeho Androidu gamepad pro váš počítač, přičemž to se může hodit, když nechcete vynaložit další peníze pro jeho pořízení.

 unnamed_result unnamed (1)_result

Mobile Gamepad přemění vaše zařízení v plnohodnotný gamepad pro hraní her na PC, to oceníte především ve chvílích, kdy si chcete zahrát nějaký letecký simulátor či jen jakékoliv jiné závody s auty, motorkami apod. Aplikace přináší překvapivě i možnost ovládání pomocí pohybových senzorů v zařízení, tuto možnost už jen tak ledajaký gamepad nemá.

Mobile Gamepad můžete se svým počítačem  spojit pomocí bluetooth, přičemž máte možnost připojení i pomocí Wi-Fi. Všechny uživatele potěší zpráva, že je aplikace ke stažení zcela zdarma bez žádných in-app poplatků.

logo-app Mobile Gamepad MMH Dev Zdarma ANDROID

Zdroj: xda-developers.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat