Huawei připravuje vylepšený Honor 3X Pro

Huawei připravuje vylepšený Honor 3X Pro
2014-05-07T08:00:46+02:00
• 7. 5. 2014

Po necelém půl roce, kdy ještě na konci prosince loňského roku přišel na svět model Honor 3X, začínají vycházet na povrch informace o jeho příštím nástupci. Společnost Huawei totiž neuhlídala několik snímků doplněné možnými specifikacemi a zásluhu na úniku tentokrát nese čínská blogovací služba Weibo. Již na první pohled si na zadní straně nelze nepovšimnout velice jasné podoby s modelem Galaxy Note 3 od Samsungu, který rovněž nabízí imitaci kůže.

Huawei Honor 3X Pro - imitace kůže

Tento připravovaný model nesoucí označení 3X Pro by měl dostat 5,5palcový displej s Full HD rozlišením. Výkon mu má dodávat osmijádrový procesor MT6592 od MediaTeku taktovaný na frekvenci 1,7 GHz společně s 2GB operační pamětí RAM. Uživatelé na interní úložiště uloží až 16 GB vlastních dat, přičemž určitou část samozřejmě zabere předinstalovaný operační systém Android v prozatím blíže neupřesněné verzi.

Snímky bude zachycovat 13megapixelový fotoaparát, zatímco do přední části přijde 5megapixelová kamerka. Prodejní cena nevybočí oproti předchůdci, protože ji čínský výrobce chce nastavit na hranici kolem 1 699 Juanů, což při přepočtu vychází na 5 379 Kč bez daně a dalších poplatků za pořízení.

Huawei Honor 3X Pro - fotoaparát Honor 3X Pro

Zdroj: gforgames.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Julinek

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat