Math Effect – umíte rychle počítat? hra

Math Effect – umíte rychle počítat? [hra]
2014-04-02T09:55:53+02:00
• 2. 4. 2014

Rádi si trápíte hlavu matematickými příklady? Právě pro vás tedy bude tato aplikace určena. Math Effect je skvělá hra, při které si skvěle potrápíte své mozkové závity. Vyzkoušíte si, jak dobře umíte počítat jednoduché matematické příklady v hlavě.

Screenshot_2014-04-01-08-32-06

Aplikace nám nabízí tři módy, ve kterých se ukáže, jestli počítání opravdu zvládáte. První, zřejmě nejhranější mód, vás bude bombardovat novými a novými příklady, na které odpovídáte pouze „ano“, či „ne“. Vaším úkolem je za určený čas správně odpovědět na co nejvíce příkladů. Pokud neodpovíte dobře, hra se zastaví a je jedno, kolik vám zbývá času.

Screenshot_2014-04-01-08-32-19

V druhém módu se můžete procvičovat ve správnosti. Máte tedy nekonečně mnoho času, ovšem skončíte, jak uděláte chybu či odpovíte správně na 10 příkladů. Poslední mód je nejtěžší. Zde dostanete na každý příklad pouze 5 sekund a musíte ho vyřešit správně. Pokud to nestihnete či odpovíte špatně, hra skončí. Čím víc tuto hru hrajete, tím hra generuje těžší příklady a dává vám navíc čas, a dokonce i možnost udělat chybu.

Screenshot_2014-04-01-08-32-52

Aplikace Math Effect je pouze dostupná na Google Play. Zde je možno ji stáhnout zdarma, kde se kvůli této ceně občas objeví vyskakující reklama. To ovšem nic nemění na hře, která je skvěle graficky zpracovaná a funguje přesně, jak má.

logo-app Math Effect Kidga Games Zdarma ANDROID

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zaměstnán v IT oboru v Praze. Zajímám se o svět moderní techniky. Vlastním a jako primární telefon používám Ulefone Power, ke kterému používám tablet Apple iPad Air 2. Dříve zastánce Androidu, nyní se chystám na přechod na systém iOS.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat